şifremi unuttum üye ol


Kullanıcı Adı: Şifre:
Neşeli Dondurmalar 2
Neşeli Dondurmalar 2
Oyun Adı: Neşeli Dondurmalar 2
Kategori: 2 kişilik oyunlar
Beğenen: 1
Beğenmeyen: 0
Oynanma: 386
25.05.2018 tarihinde eklendi.
Oyun Açıklaması: Oyun Açıklaması: Açıklama / Nasıl Oynanır? Neşeli dondurmalar yepyeni ve en son bölümü ile ikikisilikoyunlar.net\'de devam ediyor! Bir önceki bölümde bir çok meyve yemelerine rağmen bir türlü doymayan dondurmalar ile, bu bölümde daha zorlu ve eğlenceli bölümler seni bekliyor. Hazırsan, başlayalım! \"CLICK TO LICK\" butonu ile ana menüye gidebilirsiniz. \"PLAY\" butonuna tıklayın. Oyunu tek kişi oynamak istiyorsanız, \"SPACE(BOŞLUK)\" tuşuna basarak oyuncu oluşturabilirsiniz. İki kişilik oynamak isterseniz, \"SPACE(BOŞLUK)\" tuşuna ve \"Q\" tuşuna basarak oyuncu oluşturabilirsiniz. \"OK\" butonlarına tıklayarak karakteri değiştirebilirsiniz. Daha sonra \"GO\" butonlarına tıklayarak bölüm seçme ekranına gidebilir ve birinci bölümü seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Oyuna başladıktan sonra açılan bilgilendirme pencerelerini \"CONTINUE\" butonu ile geçebilirsiniz. Oyun Kontrolleri: 1. Oyuncu: Yönlendirme: \"OK TUŞLARI\" Buz oluşturma/Kırma: \"SPACE(BOŞLUK)\" 2. Oyuncu: Yönlendirme: \"W,A,S,D\" Buz oluşturma/Kırma: \"Q\" Oyundaki amacımız, bölümlerde bulunan meyveleri canavarlara yakalanmadan toplamak. Takım olarak iyi bir şekilde çalışırsanız, bölümleri çok daha hızlı ve kolay bir şekilde geçebilirsiniz. Oyun kurtlarına iyi eğlenceler dileriz ;).
Reklamlar
SON OYNADIĞINIZ OYUNLAR
Önceden oynadığınız herhangi bir oyun yok.
Neşeli Dondurmalar 2 Yorumları
    Yorumunuz
    İsim :
    güvenlik
    Oyun için yorum yapılmamış. Yukarıdaki alandan ilk yorumu siz gönderebilirsiniz.
@ Copyright 2018 oyunkurdu.net.
Sitedeki tüm oyunlar yapımcılarına aittir.